2012. november 21., szerda

Sok kicsi 2012 felajánlás - személyre szóló macarontanfolyam és macaronos ajándékcsomag



Négy éve indult útjára a Sok kicsi akció. Minden évben karácsony előtt - idén december 1-től 14-ig - indul a játék, és a sorsjegy(ek) megvásárlásával 30 nyereményért lehet izgulni: 15 gasztroblogger és 15 cég gasztronómiai jellegű felajánlása közül lehet csemegézni. A sorsjegyek értékesítéséből származó összeg - mint mindig, költségek elszámolása nélkül - 100%-ban a támogatotthoz, idén  az Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítványhoz kerül. 
A jótékonysági nyereményjáték keretében az elmúlt évekhez hasonlóan idén is elsődlegesen élelmiszer tárgyadományokra fordítjuk a befolyt támogatási összeget, amelyet az Age of Hope fog eljuttatni a rászorulókhoz. Már decemberben tervezzük borsodi rászoruló családokhoz élelmiszercsomagok eljuttatását, 120 fős Mikulás ünnepségre gyerekeknek csomagokat. 2013 első felében kifejezetten akut krízishelyzetbe kerülő családokat, illetve anyaotthonokba került rászoruló kisgyerekes anyákat támogatunk élelmiszerekkel, csecsemőápolási termékeket, tápszert, gyógyszer, pelenkát, tisztálkodó- és fertőtlenítőszereket juttatunk el a rászorulókhoz, illetve az alapítvány nyári táboraiba juttatunk élelmiszert. Itt mindent megtudhattok a részvételről és az akcióról.

Egy percig sem gondolkodtam, mikor meghívást kaptam a Sok kicsi szupercsapatába, és nagyon büszke vagyok, hogy ilyen klassz társaságba kerültem. Az én felajánlásom nagyon személyes. A nyertes mindent megtudhat a macaronsütésről, sőt lehet, többet, is mint szeretne :)  :

egyszemélyes, exkluzív macaronsütő tanfolyamot-konzultációt  nyerhet,

(de jöhetnek a barinők is, fogjatok össze!!), ahol megtanulhatja, hogy kell ezt a misztifikált, nagyon divatos és borzasztóan finom édességet otthon elkészíteni. Csak elszántság, önbizalom és egy kis precizitás szükséges, na és egy sorsjegy!
A nyereményhez tartozik  alapanyag- és eszközcsomag 10.000 Ft értékben, 1 kg francia mandulaliszttel, természetes aromákkal és színezékekkel, színezett és exkluzív csokikkal, dekorkellékekkel  a töltéshez és a díszítéshez.
Mivel nincs két egyforma sütő, a saját egyszemélyes tanfolyamod házhoz megy, hogy azután is mindig sikerüljön - emiatt a nyereményre pályázók kérem, elsősorban Budapest és 50 km-es körzetéből jelentkezzenek. A nyertessel a sorsolás után a karácsony közelségére tekintettel a téli szünetre vagy januárra egyeztetünk időpontot.

A sorsjegyek december egytől vásárolhatók a sok kicsi honlapján, gyertek, süssünk együtt, sok kicsi sokra megy és még macaront is tudsz majd sütni!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails