2010. november 5., péntek

BloggerKonyha : Házi ízek Gabojszával


Nyáron a grillen, télen a sütőből... Kevesen tudnak ellenállni egy klassz kis sült kolbásznak, igaz?

Nem kell rokonok/barátok/üzletfelek által szervezett disznóölés-kóstolóra várni, vagy megkísérelni a majdnem lehetetlent és megbízható hentest keresgélni! Jövő héten a Kuktanodában Gabojszától megtanulhatod a házi kolbászkészítés összes titkát. Ha van egy egyszerű húsdarálód, akkor már csak ez az egy lépés választ el attól, hogy saját, finomabbnál finomabb sült kolbász illata járja be a konyhád.
A kolbász mellé jár persze friss, ropogós héjú puha kenyér és jóféle mustár. Benne lesznek ők is a tananyagban!

A november 11.-i estre itt jelentkezhetsz. Mindenkit szeretettel vár a Kuktanoda stábja és az "Anya, ez isteni..." blog szerzője - higgyétek el, a blognév találó :)

1 megjegyzés:

Ízbolygó írta...

Amikor kicsi voltam, mindig vágtunk disznót. A késztermék (szalámi, kolbász) hasonlóképpen volt felaggatva és gyerekként hasonló perspekítvából láttam a dolgokat.
SZALÁMIERDŐ, így neveztem:-)

Related Posts with Thumbnails