2012. március 31., szombat

Toplista Gasztronómia 2012



A cím megtévesztő. Mert tulajdonképpen a lista csak ürügy arra, megjelenhessen ez az tartalmas, igényes, rengeteg érdekes cikket és  információt tartalmazó Dining Guide évkönyv. Az étteremkalauz és top 20  mellett Top 10 válogatások ajánlóval főzőtanfolyamokról, ínyencboltokról, reggelizőhelyekről, sörözőkről, régiós kitekintés, vega szekció, alapanyagok: nyúl, pisztráng,mangalica, fűszerpaprika, kaviár, és a kedvenceim: mákos guba és hortobágyi palacsinta variációk kiváló cukréászoktól  és séfektől, inspiráló, gyönyörű képekkel. Portrék, riportok, péksütiteszt is belefér a színes tartalomba, szóval akit nem hagy hidegen a főzés/evés öröme, az idei számot se hagyja ki!

1 megjegyzés:

Blogkonyha írta...

Jó kis oldal, érdemes átböngészni! :o)

Related Posts with Thumbnails