A cím megtévesztő. Mert tulajdonképpen a lista csak ürügy arra, megjelenhessen ez az tartalmas, igényes, rengeteg érdekes cikket és információt tartalmazó Dining Guide évkönyv. Az étteremkalauz és top 20 mellett Top 10 válogatások ajánlóval főzőtanfolyamokról, ínyencboltokról, reggelizőhelyekről, sörözőkről, régiós kitekintés, vega szekció, alapanyagok: nyúl, pisztráng,mangalica, fűszerpaprika, kaviár, és a kedvenceim: mákos guba és hortobágyi palacsinta variációk kiváló cukréászoktól és séfektől, inspiráló, gyönyörű képekkel. Portrék, riportok, péksütiteszt is belefér a színes tartalomba, szóval akit nem hagy hidegen a főzés/evés öröme, az idei számot se hagyja ki!
2012. március 31., szombat
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
Jó kis oldal, érdemes átböngészni! :o)
Megjegyzés küldése