2011. május 31., kedd

Tefal Dining Guide Food Show és...



Aki itt járt mostanában, az biztos látta már oldalt azt a zöld-lila-rózsaszín címkét - mintha a blogszínekhez lenne igazítva,de ez csak véletlen - ami a Dining Guide gasztronómiai portál Food Show-ját hirdeti. A Budai Gourmet fesztivál keretében megtartott rendezvénysorozat az első, ahol a régió éttermei összemérhetik magukat, emellett megtörténik a hazai, már hagyománnyá vált " Év étterme" jelölés, és nem utolsósorban  hihetetlen gazdag  program várja a gasztronómia rajongóit. Ennek a háromnapos programsorozatnak a része a Blogkóstoló, ami tavaly már nagy sikert aratott. És ott, oldalt, látjátok?   ---> rózsaszín alapon, fehér betűkkel az a kis utolsó sor: ezt a blogot jelenti. 

Kell ennél jobb ajándékot kívánni egy blogszülinapra? 

Nem is nagyon tudok ennél többet mondani erről, inkább gyertek és örüljünk együtt a klassz  ételeknek, jó társaságnak, egy meleg nyári napnak, a barátainknak, a csodálatos  enni-és innivalóknak, az Élet élvezetének.

Ha csíped a csípőset, szereted, ha valami megfűszerezi a napod, és nem mellesleg szereted frissen sült (indiai) kenyérrel tunkolni a fokhagymás-paradicsomos-fűszeres szaftot, akkor ne hagyd ki a blogon található recept alapján készült  csirke tikka masalát!

Részletes információkat a programokról a Dining Guide oldalán találhattok, itt, pedig akár on-line is vásárolhattok jegyet.

Mivel blogszülinapra illik ajándékot adni, holnap meglepetés sorsolás!!






4 megjegyzés:

rakottkert írta...

sok sikert!

Piszke írta...

Köszönöm szépen! Izgulok ám...

Reni írta...

Mi szerintem tutira megkóstoljuk :)))

Vesta írta...

Ne izgulj, szurkolunk!

Related Posts with Thumbnails