Tehát, ha van reinkarnáció, akkor mégse katicabogár legyek, vagy levélrágó hangya, hanem inkább, ha lehetne ilyet kérni, büszke cukrászda-tulajdonos, akárhol, de tapas bárom csakis Salou-ban legyen, közel ahhoz a klassz kis tengerparti sétányhoz.
Addig is lehet gyúrni erre a projektre, például az I. Andalúziai receptversenyen: kell hozzá egy ízletes menü, legalább egy andalúz alapanyag felhasználásával. A dél-spanyol élelmiszerekből ezen a honlapon közzétett lista segítségével lehet választani, ebből az is kiderül, hogy hol vásárolhatóak meg az egyes ínyencségek.
Egy lájk a facebookon (Egy csipetnyi Andalúzia), regisztrációs űrlap, és május 8-ig, minimum egy fotó kíséretében küldd be receptedet itt.
Mindenki csak egy étellel nevezhet. A feltöltött receptekre május 9-15-ig lehet szavazni. Egy nyertest közönségszavazás útján választanak ki, s a szavazók között is kisorsolnak egy értékes andalúz ajándékcsomagot. A dobogósok ételeit május 27-én, a Miele főzőiskolában, újságíróknak is bemutatja dél-spanyol mesterszakácsunk. A fődíjasok, Bíró Lajos (Bock Bisztro), Vajda Péter (Dining Guide szaklap) és Martin Goldman spanyol mesterszakács alkotta szakmai zsűri által legjobbnak talált 13 receptbeküldő, +1 közönségdíjas andalúz sztárséftől tanulhatja meg egy hamisítatlan dél-spanyol menü elkészítésének fortélyait a Gundel iskolában, május 28-án.
Szóval hajrá, még van pár nap, ne hagyjátok ki!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése