Magamból kiindulva örülök, ha az aktuális bejegyzésket követni tudom a pörgő gasztroblogokon (ide nem értve az enyémet:)), ezért replay módra váltok, nehogy véletlenül, ha valaki esetleg netalántán nem pörget vissza tavaly júniusra, akkor is megtudja csinálni a világ legjobb ribizlis süteményét.
A pontos recept tavaly júliusról itt.
Most 28-cm-es kerek tortaformában csináltam, a piskóta csak 4 tojásból van, minden más változatlan.
Mivel vendégségbe vittem, nem volt képem felvágni a fotó kedvéért, a vendégségben ezt fotózni meg mégúgyse, de szeletben is igen attraktív volt. Rövid ideig. Azután leginkább is semmilyen.
A pontos recept tavaly júliusról itt.
Most 28-cm-es kerek tortaformában csináltam, a piskóta csak 4 tojásból van, minden más változatlan.
Mivel vendégségbe vittem, nem volt képem felvágni a fotó kedvéért, a vendégségben ezt fotózni meg mégúgyse, de szeletben is igen attraktív volt. Rövid ideig. Azután leginkább is semmilyen.
4 megjegyzés:
Jó ötlet, támogatom!
De én most nem tudtam megnyitni a korábbi receptet, valami mintha elcsúszott volna?!
igen,én sem tudtam megnyitni
alika
megyk csajok, nézem...
Javítottam, bocsánat, rosszul copypaste-eltem be!
Megjegyzés küldése