A színe ellenére abszolút ehető, sőt, lehet még társaságba menni, miután megettük, a narancstól kap egy szuper aromát; egy perc alatt van kész, egy éjszaka a hűtőben, és senki nem fogja visszautasítani a jó nagy darab steak mellé.
Hozzávalók: (2 fej hagymához)
2 nagy fej lilahagyma
2 ek. narancslé
fél narancs reszelt héja
0,5 dl vörösborecet
0,5 dl víz
1. tk. színesbors-keverék
1 babérlevél
2 dkg cukor
csipet só
A hagymát vékonyan felkarikázzuk, minden más összetevőt elkeverünk, összeforralunk, a hagymára öntjük, hűlni hagyjuk, egy éjszaka minimum a hűtőben hűtjük. Szendvicsbe hideg húsok mellé is nagyon jó.
Szerintem egy Good Foodban láttam egyszer hasonlót.
3 megjegyzés:
Milyen jó ötlet a narancslé az egyszerű ecetes hagymához!
Az új dizájn pedig szuper!
Remek!Borecet helyett Málnaecet!
én almaecettel is szoktam csinálni
Megjegyzés küldése