
És most a továbbításról:
Alig két éve, egy netes hírportál oldalán créme brulée-tesztbe botlottam. Chili és Vanília, olvastam a szerző nevét. Csak egy kattintás volt, egy link a cikkben, és nemisbéka oldalára jutottam. És jó sokág ott is ragadtam. Ott és akkor fedeztem fel a gasztroblogot, mint műfajt. Máig emlékszem, akkor zajlott a "Titkos Töltelék" forduló vagy 15 résztvevővel, és rémlett, hogy valamelyik nicktulajdonost láttam egy késő esti műsorban; vékony copfos lány volt: Kicsi Vú. Ja igen, és volt ott egy szemüveges hölgy is: Fakanál. Gyönyörű képekre csodálkoztam rá Lila Füge oldalán, aki akkor még ritkán ért haza napnyugta előtt, mégis szépséges volt minden fotója. És utoljára, de semmiképp sem utolsó sorban: Cserke, akinek szurkoltam a blogtornán, és kiderült hogy nemcsak a főzésben találtam személyében rokon lelket.
Amit azóta itt művelek, igazából nekik köszönhetem. Sok szeretettel küldöm a a sapkát nekik.
6 megjegyzés:
ó, de aranyos vagy! na, csak érdemes koptatni a billentyűket a gépemen:D
Köszi Piszke! Jóleső nosztalgiával olvastam a sorokat!:)
én is nagyon köszönöm! mostanában már itthonról nézem a napnyugtát :)
Az úttörők-nek nagyon kijár ez a sapka, ez az igazság! És lassan már én is öreg bloggernek számítok :D
Persze nem lehet mindennap éveken keresztül új dolgokat főzni,ezt én is tudom nagyon jól, de szívesen olvasnék többet megint Tőletek...
Köszi szépen!
Piszke, nem akarnál segítfüzetért jelentkezni e-mailben?
De egy helyes vagy!
Köszönöm szépen:))
Megjegyzés küldése