Idén is megkóstolhatjátok sok klassz blog szorgalmasan és izgatottan készülődő bloggerének főztjét a Dining Guide Food Show keretében a Vénusz blogkóstoló programban.
Három napon keresztül változatos és nagyon izgalmas piaci forgatag vár minden kíváncsi kajarajongóra, akik az osztrigától a hamburgerig hihetetlenül széles skáláján keresztül merülhetnek el a kulináris élvezetekben, sztrárséfek, éttermek, büfék, - minden ami szem-szájnak ingere. Nincs beugró, viszont a rengeteg csábításnak nehéz lesz ellenállni :)
A bloggerek hármas csapatokban főznek, úgy, hogy nem csak egyenként, hanem menüben is megvásárolhatók a kóstolók. Én tervezem, hogy minden hármas csapatot "végigeszek", szeptember 9-én vasárnap délután kettőtől pedig a nálunk itthon nagyonnagyonfőkedvenc fűszeres-csípős kreol egytálétellel, a jambalayával lépek fel, kézben fogható wrappá áthangszerelve, házi tortillába csavarva - tengeri herkentyűsöknek extra garnélával, konzervatívabbaknak anélkül - későn kelőknek szeretettel ajánlva Dizájnmenza magyaros hal-curryjét, desszertek pedig á la carte kulinária Guinesses pohárkrémjét.
A blogon már szerepelt a recept, itt, de hamarosan a Dining Guide oldalán is megtalálhatjátok hármunk menüjét, a többieké mellett. Amikor először csináltam, így írtam le : "Ha valaki szereti a pacalt ( nálunk senki) a birkapaprikást ( nálunk
mindenki) a sűrű vadragukat (Kiskorúak nem eszik), a
megáll-benne-a-kanál-sűrű pörkölteket (ezt se, kivéve csirke), a chili
con carne-t (nálunk mindenki), a bácskai rizses húst (mindenki), annak
ez a kaja be fog jönni. Igazi ízorgia! És nagypapám azt mondaná rá, ez aztán legényfogó, kisjányom."
Részletes információk itt, gyorsan könyvjelzőzni és azután várunk mindenkit szeretettel a szeptemberi szombat-vasárnap!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése