2010. február 19., péntek

Megfőznek




Hát nem is tudom. Erre aztán tényleg nem gondoltam, amikor elkezdtem a blogot írni. Merthogy etetek gyerekeket, embert, macskát, sőt mostmár egy pelét is, (nem, a tücsköket NEM vagyok hajlandó bedobálni neki!!!) de hogy a jövő héten etetnek velem egy csomó embert is, (mind kiváló ízlésűek, az már biztos) az majdnem hihetetlen. Szóval a receptjeim lesznek műsoron a jövő héten a Marsbéli Konyhán, örömmel adtam át őket és a kedvcsináló képeket Julinak és Andreának, remélem ízleni fog a Piszke-menü a kuncsaftoknak, legyenek szinglik vagy házasok, húsevők vagy vegák !

Mivel Julitól még karácsony előtt megkaptam a második és harmadik évezred legfinomabb beiglireceptjét, - ami mindent felülmúlt az idei ünnepi sütikínálatból és nálunk örökös tagnak szavazta be a család apraja-nagyja, de megígértem, hogy a titkos családi recept titok marad, így sajnos nem árulhattam el itt, és nem is fogom - úgy gondolom, jó üzletet csináltam :) .

Jó étvágyat!!

3 megjegyzés:

Ági, aki főz írta...

Gratulálok! Éppen nézegettem tegnap, hogy mit is rendeljek belőled?

"saját levében" írta...

Két napja az én családom is "Piszke Waldorfot" eszik, de nem az Astóriában és nem a Marson, hanem otthon!

Piszke írta...

Tényleg?? De örülök :))remélem ízlik.

Ági, most nagyon szerénytelen lenne ha azt mondanám, hogy mind jó?? Tényleg így van, jó receptek, a szakács is szuper....Nekem azok közül, amit rendelni lehet a Waldorf a chilis és a csirke tikka a kedvencem.

Related Posts with Thumbnails