2009. január 20., kedd

1 szalag

"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. Lényege, hevenyészett fordításban:"Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben, és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte".
Ezek a blogok különösen varázslatosak.Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket.
Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

Garffyka küldte nekem ezt a láncszemet, ami összekapcsolja az egymástól olyan sok mindenben különböző, de valamiben mégis nagyon hasonló embereket: akik hisznek abban, hogy ez a webkettes izé, a bitek meg a byte-ok, ha okosan használjuk, nem elválasztanak, elidegenítenek, és elmagányosítanak, hanem összekötnek. Áthidalnak földrajzi távolságot, kulturális vagy (már aki ezt számontartja) vallási, társadalmi, ízlésbeli, életkorbeli különbséget.
Blogger vagy?

Sok szeretettel adom tovább Annának, Cserkének, Dokinak, Grenadine-nak, Ízbolygónak, Mammának, Marmalade-nak, és Noéminek, aki most csak néha lakik a szomszédunkban, egyébként a napokat számolja vissza Kijevben, és még mindig 800 felett jár...

5 megjegyzés:

Cserke írta...

Köszi, Piszke:))

marmalade írta...

Oh, drága Piszkém!
Nagyon köszönöm hogy így gondolsz rám!!!!!

Grenadine írta...

köszönöm, nagyon jólesik! :)

Cserke írta...

Furdal a kíváncsiság, Te mit?
http://eteto.freeblog.hu/archives/2009/01/22/Konyvesposzt/

Ízbolygó írta...

Köszönöm Piszke! Köszönöm!
Kezed?

Related Posts with Thumbnails