2013. november 20., szerda

Sok kicsi 2013 karácsony - megint macaron !Már ötödik éves a Sok kicsi akció. Minden évben karácsony előtt - idén december 1-től 14-ig - indul a játék, és a sorsjegy(ek) megvásárlásával 30 nyereményért lehet izgulni: 15 gasztroblogger és 15 cég gasztronómiai jellegű felajánlása közül lehet csemegézni. A sorsjegyek értékesítéséből származó összeg - mint mindig, költségek elszámolása nélkül - 100%-ban a támogatotthoz, az Ételt az Ételért Közhasznú Alapítványhoz kerül, amelyen keresztül a  III. kerületi családsegítő és gyermekvédelmi központ által meghatározott rászoruló családok számára szervezett ételosztáshoz szerzünk majd be a főzéshez alapanyagokat, valamint az alapítvány karácsonyi - idén rekordmennyiségű, 5300 darabosra tervezett - élelmiszercsomagjaiba vásárolunk tartós élelmiszereket.
A jótékonysági nyereményjáték keretében az elmúlt évekhez hasonlóan idén is elsődlegesen élelmiszer tárgyadományokra fordítjuk a befolyt támogatási összeget. Itt mindent megtudhattok a részvételről és az akcióról.

Idén újra részt veszek a bloggerek csapatában az akcióban és nagyon büszke vagyok, hogy ilyen klassz társaságba kerültem.

A nyertes

egyszemélyes, exkluzív macaronsütő tanfolyamot-konzultációt  nyerhet.
(de jöhetnek a barinők is, fogjatok össze!!), ahol megtanulhatja, hogy kell ezt a borzasztóan finom és hihetetlenül sokféle ízű édességet otthon elkészíteni. Csak elszántság, önbizalom és egy kis precizitás szükséges, na és egy sorsjegy!
 
A nyereményhez tartozik   1 kg francia mandulaliszt, kellékek és további alapanyagok 10.000 Ft értékben.
 
Mivel nincs két egyforma sütő, a saját egyszemélyes tanfolyamod házhoz megy, hogy azután is mindig sikerüljön - emiatt a nyereményre pályázók kérem, elsősorban Budapest és 50 km-es körzetéből jelentkezzenek. A nyertessel a sorsolás után a karácsony közelségére tekintettel a téli szünetre vagy januárra egyeztetünk időpontot.
A sorsjegyek december egytől vásárolhatók a sok kicsi honlapján, gyertek, süssünk együtt, sok kicsi sokra megy és még macaront is tudsz majd sütni!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails