Reggelizni jó. Sőt ajánlatos. Ráérősen reggelizni még jobb. De a legjobb ráérősen reggelizni egy jó szállodában. Mivel azonban nem vagyunk szállodatulajdonosok, vagy szállodatulajdonosok lemenői (felmenői még lehetünk, de arra még várni kell) továbbá mindennapi kenyerünket arcunk (na jó, tollunk) verejtékével keressük meg, ezen élvezet csak egyszer-egyszer adatik meg. Maradnak tehát a reggeli, időben történő négyfős útnakindulás embert próbáló percei közé becsempészett müzlis joghurtok. Ennek alábbi luxusváltozata akkor született, amikor a Nagyobb, a vakáció első napja tiszteletére mindjárt hajnali negyed hétkor kipattant az ágyból. Nem panaszképpen, mert ha már (még) dolgozni kell, legalább lehet reggeli közben a fű növését bámulni a teraszon.
"Hozzávalók:"
1 doboz natúr joghurt
2 ek.krokant müzli
10 dkg idénygyümölcs (jelen esetben málna)
2 teáskanál méz
A hozzávalókat botmixerezzük össze and enjoy.
Stahlnak tuti van ilyesmi receptje.
"Hozzávalók:"
1 doboz natúr joghurt
2 ek.krokant müzli
10 dkg idénygyümölcs (jelen esetben málna)
2 teáskanál méz
A hozzávalókat botmixerezzük össze and enjoy.
Stahlnak tuti van ilyesmi receptje.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése