2014. november 24., hétfő

Sok kicsi karácsony 2014

 
 
Hatodik éve minden  karácsony előtt - idén is december 1-től 14-ig - indul a játék, és a sorsjegy(ek) megvásárlásával 30 nyereményért lehet izgulni: 15 gasztroblogger és 15 cég gasztronómiai jellegű felajánlása közül lehet csemegézni. 
A sorsjegyek értékesítéséből származó összeg - mint mindig, költségek elszámolása nélkül - 100%-ban a támogatotthoz, az Egy Ebéd Egy Esély Közhasznú Gyermekétkeztetési Alapítványhoz kerül.
 
Egy sorsjegy 1000 Ft -  egy esély - ebéd és élelmiszertámogatás a rászoruló gyerekeknek!
 

A jótékonysági nyereményjáték keretében az elmúlt évekhez hasonlóan idén is elsődlegesen élelmiszer tárgyadományokra fordítjuk, illetve a meleg  ebédben részesülők körét szeretnénk bővíteni. Itt mindent megtudhattok a részvételről és az akcióról.

Harmadik alkalommal  veszek részt a bloggerek csapatában az akcióban és nagyon büszke vagyok, hogy ilyen klassz társaságba kerültem.Nézzétek csak már eddig is milyen szuper felajánlások (nyeremények) érkeztek!
A nyertes

egyszemélyes, exkluzív macaronsütő tanfolyamot-konzultációt  nyerhet. 
 
Jöhetnek a barátnők, rokonok vagy üzletfelek:  fogjatok össze!! - megtanulhatjátok, hogy kell ezt a borzasztóan finom és hihetetlenül sokféle ízű édességet otthon elkészíteni. Csak elszántság, önbizalom és egy kis precizitás szükséges, na és egy sorsjegy!
 
De van élet a macaronon túl: a nyertes választhat eclair-madeleine-petite fours sütögetést is, hasonló formában és keretek között.

 
A nyereményhez tartozik   1 kg francia mandulaliszt, kellékek és további alapanyagok 12.000 Ft értékben.
 
Mivel nincs két egyforma sütő, a saját egyszemélyes tanfolyamod házhoz megy, hogy azután is mindig sikerüljön - emiatt a nyereményre pályázók kérem, elsősorban Budapest és 50 km-es körzetéből jelentkezzenek. A nyertessel a sorsolás után a karácsony közelségére tekintettel a téli szünetre vagy januárra egyeztetünk időpontot.
A sorsjegyek december egytől vásárolhatók a sok kicsi honlapján, gyertek, süssünk együtt, sok kicsi sokra megy és még macaront (vagy eclairt és egyebeket) is tudsz majd sütni!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts with Thumbnails