2008. június 28., szombat

Ribizlis reloaded


Magamból kiindulva örülök, ha az aktuális bejegyzésket követni tudom a pörgő gasztroblogokon (ide nem értve az enyémet:)), ezért replay módra váltok, nehogy véletlenül, ha valaki esetleg netalántán nem pörget vissza tavaly júniusra, akkor is megtudja csinálni a világ legjobb ribizlis süteményét.

A pontos recept tavaly júliusról itt.


Most 28-cm-es kerek tortaformában csináltam, a piskóta csak 4 tojásból van, minden más változatlan.


Mivel vendégségbe vittem, nem volt képem felvágni a fotó kedvéért, a vendégségben ezt fotózni meg mégúgyse, de szeletben is igen attraktív volt. Rövid ideig. Azután leginkább is semmilyen.

4 megjegyzés:

  1. Jó ötlet, támogatom!
    De én most nem tudtam megnyitni a korábbi receptet, valami mintha elcsúszott volna?!

    VálaszTörlés
  2. igen,én sem tudtam megnyitni
    alika

    VálaszTörlés
  3. Javítottam, bocsánat, rosszul copypaste-eltem be!

    VálaszTörlés

Comments