tag:blogger.com,1999:blog-4872973216801379096.post9019289310481160598..comments2024-03-07T21:40:55.786+01:00Comments on Candy's: Klasszikus linzer karácsonyraPiszkehttp://www.blogger.com/profile/07092775171417550607noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4872973216801379096.post-79618042611820032582013-12-04T16:08:36.511+01:002013-12-04T16:08:36.511+01:00kedves Andi!
nekem olyan kiszúróim vannak -L idlb...kedves Andi!<br /><br />nekem olyan kiszúróim vannak -L idlben vettem, de idén az Auchanban láttam egy hete, sárga-narancssárga készlet, műanyag, műanyag dobozban - ) amik egybe vannak építve, tehát nem utólag szúrja ki a közepét, hanem együtt a formával, és óvatosan ki lehet tolni a formából utána a sütit. korábban gyűszűt használtam- annak picit vastagabb a pereme, az nem csinál éles szélű lyukakat. De ha hideg a tésztát és hűvös helyen dolgozol vele, tudod csökkenteni ezt a szétnyomásos jelenséget. Ha a kiszúród éles, és a tészta hideg, akkor lesznek ilyenek, mint a képen. A profi cukrászüzemekben a vajas omlós tésztákat hűvösben dolgozzák fel - az én munkapultom pont ablak előtt van, ilyenkor télen csak le kell buktatnom az ablakot, már áramlik is a hideg a felületre :). és ha nagyon szépeket akarok, nem is főzés mellett sütök, sőt, a sütőt sem kapcsolom be míg ki nem szaggatok mindent. A leírásban is benne van itt, hogy milyen egyszerű trükkökkel lehet dolgozni, hogy igazán profi külsejű legyen a süti.Piszkehttps://www.blogger.com/profile/07092775171417550607noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4872973216801379096.post-45663721027759266342013-12-02T17:46:50.356+01:002013-12-02T17:46:50.356+01:00Kedves Piszke!
Hogyan és mivel csinálsz ilyen hel...Kedves Piszke! <br />Hogyan és mivel csinálsz ilyen helyes apró lyukakat a közepükbe? Mert az én kiszúróim miniváltozatai hatalmasak és szét is nyomják a tésztát.:( <br />Köszi! AndiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4872973216801379096.post-24158662610434654512012-12-19T21:37:09.666+01:002012-12-19T21:37:09.666+01:00Hajaj!
Irigykedem!
Ma mindenfélét sütöttem, de ére...Hajaj!<br />Irigykedem!<br />Ma mindenfélét sütöttem, de éreztem, hogy a begyúrt linzer sütése már meghaladja kapacitásomat. Most a hűtőben csucsul.<br />Remélem nem árt neki a hesszölés - a folpackos ötletet köszönettel lopom.<br /><br />Köszi!Kósa Mártahttps://www.blogger.com/profile/04762624829246392240noreply@blogger.com