tag:blogger.com,1999:blog-4872973216801379096.post3696843466110384960..comments2024-03-07T21:40:55.786+01:00Comments on Candy's: Marcipános-narancsos tallérokPiszkehttp://www.blogger.com/profile/07092775171417550607noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4872973216801379096.post-17899389381885686792014-01-01T19:15:39.173+01:002014-01-01T19:15:39.173+01:00Edit, csak arra tudok gondolni, hogy puhább volt a...Edit, csak arra tudok gondolni, hogy puhább volt a vaj a kelleténél. Pont úgy csináltam, ahogy leírtam, (én is először) és írtam is, hogy kezd szétfolyni, de nekem megálltak és a képen látható az eredmény. A másik, hogy esetleg az én sütőm ( nem digitális) hőmérője és a tiéd eltérnek - én a leírt hőfokra tekertem, de lehet, az enyémben valójában pár fokkal kevesebb, a tiédben pedig esetleg pár fokkal több.Sőt ha már mástésztánál ezt tapasztaltad szintén, én alapból 10-15 fokkal kevesebbre állítanám a sütődet ilyenkor!Piszkehttps://www.blogger.com/profile/07092775171417550607noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4872973216801379096.post-23666450775157642532013-12-29T20:39:06.653+01:002013-12-29T20:39:06.653+01:00Megsütöttem, szétfolytak, összesült az egész. Pedi...Megsütöttem, szétfolytak, összesült az egész. Pedig 5 dekával több lisztet tettem bele, mert úgy éreztem, nagyon lágy a tészta. Mindig így járok azokkal a kekszekkel, amikor a lágy vajas-cukros-tojásos kikevert masszához kell adni a lisztet. Sosem tartja meg a formáját. Van valami speckó titok? :) <br />Elfogy így is, nem gond, csak nem értem. <br />EditAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4872973216801379096.post-35513257516101843232013-12-14T12:27:43.194+01:002013-12-14T12:27:43.194+01:00Ha most hétvégén megcsinálom - és nem esszük meg :...Ha most hétvégén megcsinálom - és nem esszük meg :D - akkor kibírja karácsonyig? (pont jól jönne a sok csak fehérjés süti mellé ;))Judythttps://www.blogger.com/profile/06116387719126887375noreply@blogger.com